lunes, 27 de febrero de 2012

ArtA2 book





L'any passat, a Terrassa, la Núria Braña i jo vàrem fer una exposició conjunta amb el nom d'ArtA2  i ara volem editar aquest catàleg per buscar llocs on exposar a altres ciutats.

Com podeu veure les obres estan basades en ciutats prou conegudes, però cadascuna interpretada segons la nostra perspectiva. La Núria ha volgut veure les ciutats a través dels seus cels perquè el color d'un cel determina el color d'una ciutat, la manera de viure i la manera de sentir. Les meves obres es basen en l'ambient que he pogut palpar en les ciutats que he visitat o les sensacions culturals i/o socials que em poden arribar a afectar a través d'informació externa.

L'experiència va ser molt divertida i enriquidora. Tot va començar quan la Núria em va dir que havia fet unes pintures sobre ciutats conegudes i, sincerament ara no sé com, va sorgir la idea de fer alguna cosa juntes ... El més divertit, almenys per a mi, és que cap de les dues va veure l'obra de l'altra fins el mateix moment de muntar l'exposició. Les mides eren les mateixes per a cada ciutat, però no sabíem si hauríem fet el mateix motiu i el més curiós és que només vàrem coincidir en Sidney.

També tenim una obra en conjunt en la qual jo vaig fer el fons (sense pactar-lo amb la Núria) i ella va dibuixar un motiu de Tossa (del que jo no tenia ni idea).

Al final del catàleg tenim un petit mostrari de productes que vàrem editar per a l'exposició - mechandising li diuen ara-.

El año pasado, en Terrassa, Núria Braña y yo hicimos una exposición conjunta con el nombre de ArtA2 y ahora queremos editar este catálogo para buscar lugares donde exponer en otras ciudades.


Cómo podéis ver las obras están basadas en ciudades de sobras conocidas, pero cada una interpretada según nuestra perspectiva. Núria ha querido ver las ciudades a través de sus cielos porque el color de un cielo determina el color de una ciudad, la manera de vivir y la manera de sentir. Mis obras se basan en el ambiente que he podido palpar en las ciudades que he visitado o las sensaciones culturales y/o sociales que me pueden llegar a afectar a través de información externa.


La experiencia fue muy divertida y enriquecedora. Todo empezó cuando Núria me dijo que había hecho unas pinturas sobre ciudades conocidas y, sinceramente ahora no sé como, surgió la idea de hacer algo juntas ... Lo más divertido, al menos para mí, es que ninguno de las dos vio la obra de la otra hasta el mismo momento de montar la exposición. Las medidas eran las mismas para cada ciudad, pero no sabíamos si habríamos hecho el mismo motivo y lo más curioso es que sólo coincidimos en Sidney.


También tenemos una obra en conjunto en la que yo hice el fondo (sin pactarlo con Núria) y ella dibujó un motivo de Tossa (del que yo no tenía ni idea).

Al final del catálogo tenemos un pequeño muestrario de productos que editamos para la exposición - mechandising dicen ahora -.