jueves, 18 de febrero de 2016

dear music



Fa uns dies vaig rebre una proposta per participar en una exposició sobre el tema del paper de la dona en la història de la música.
no em venia de gust fer dibuix o pintura, últimament em decanto més per les instal·lacions, però com demanaven obra plana se'm va ocórrer fer una fotografia d'una instal·lació i intervenir-la després.
I així ho vaig fer, però per desgràcia he perdut la fotografia impresa. Sé que la vaig portar al treball a la tarda i ja no recordo on la vaig deixar.
El cas és que ja no podré presentar-la, així que almenys la posaré en el meu blog, que per a  això el tinc...

Hace unos días recibí una propuesta para participar en una exposición sobre el tema del papel de la mujer en la historia de la música.
No me apetecía hacer dibujo o pintura, últimamente me decanto más por las instalaciones, pero como pedían obra plana se me ocurrió hacer una fotografía de una instalación e intervenirla después.
Y así lo hice, pero por desgracia he perdido la fotografía impresa. Sé que la llevé al trabajo por la tarde y ya no recuerdo dónde la dejé.
El caso es que ya no voy a poder presentarla, así que al menos la pondré en mi blog, que para eso lo tengo...


A few days ago I received a proposal to participate in an exhibition about the role of women in the history of music.
I do not feel like drawing or painting, So I decided to take a picture of an installation and intervene it later.
And so I did, but unfortunately I lost the printed photograph. I know I took it to work in the evening and do not remember where I left it.
Now I have no time to present, so at least I'll put on my blog ...