martes, 22 de mayo de 2012

Sant Cugat de nit

I aquest dissabte a la nit festa per Sant Cugat.
Aquest és el segon curs que estic a l'escola d'art de Sant Cugat i em fa molta il·lusió tornar a participar en aquesta experiència.
Y el sábado por la noche fiesta en Sant Cugat.
Este es el segundo curso que estoy en la escuela de Sant Cugat y me hace mucha ilusión volver a participar en esta experiencia.









Aquest cop he portat el llibre d'artista que teniu en una entrada anterior i aquest gravat.
Esta vez llevo el libro de artista que tenéis en una entrada anterior y este grabado.




ReciclArt

Aquest dissabte s'inaugura als Amics de les Arts i Joventuts Musicals l'exposició ReciclArt organitzada pel Laboratori Creatiu de la mateixa Entitat. Normalment la inauguració és a les 19h.
M'han seleccionat un assemblatge del qual estic molt satisfeta perquè és una obra molt reivindicativa que, com deia un company, és la manera que tenim els que ens dediquem a això de fer-nos sentir.

Este sábado 26 de mayo se inaugura en Amics de les Arts i Joventuts Musicals la exposición ReciclArt organizada por el Laboratori Creatiu de la misma Entidad. Normalmente la inauguración es a las 19h.
Me han seleccionado un ensamblaje del que estoy muy satisfecha porque es una obra muy reivindicativa que, como decía un compañero, es la manera que tenemos los que nos dedicamos a esto de hacernos oír la voz.
Detall