lunes, 22 de octubre de 2012

Dear Punt d'Art

Persones que s'estimin l'art i el visquin amb passió no hi ha gaires, i que, a més a més, sàpiguen transmetre aquesta estima, menys. Per sort a Terrassa, sense desmerèixer a altres persones de la ciutat que també saben apreciar l'art, tenim al Josep i la Maria Lluisa en la galeria Punt d'art del carrer Volta.  http://www.puntdart.com

Em vaig sentir molt cofoia quan em van convidar a portar els menuts del taller que porto als Amics de les Arts per a veure l'exposició d'en Jordi Pintó. Ens ho vàrem passar molt bé amb les obres d'aquest artista les quals ens anaven molt bé de relacionar-les amb el creatiu que estem coneixent, en Tim Burton. La composició de les seves obres per mostrar paisatges urbans ens anirà molt bé a l'hora de crear paisatges per als personatges que estem treballant en el taller (no desvetllaré res més perquè sinó no serà sorpresa al juny per als pares i mares).

També va ser molt interessant l'explicació que ens va donar el Josep de la tècnica d'en Jordi Pintó i de la que van sortir preguntes molt ocurrents.


La Núria Braña ens va acompanyar, gràcies :-).   Núria Braña nos acompañó, gracias :-).

Gràcies Josep i Maria Lluisa, va ser tot un plaer.    Gracias Josep y Maria Lluisa, fue todo un placer.


Personas que tengan estima por el arte y lo vivan con pasión no hay muchas, y que, además, sepan transmitir ese aprecio, menos. Por suerte en Terrassa, sin desmerecer a otras personas de la ciudad que también saben apreciar el arte, tenemos a Josep y Maria Lluisa en la galería Punt d'art de la calle Volta.  http://www.puntdart.com

Me encantó que me invitaran a llevar a  los "menuditos" del taller que llevo en Amics de les Arts para ver la exposición de Jordi Pintó. Nos lo pasamos muy bien con las obras de este artista las cuales nos iban muy bien de relacionarlas con el creativo que estamos conociendo,  Tim Burton. La composición de sus obras para mostrar paisajes urbanos nos irá muy bien para crear paisajes para los personajes que estamos trabajando en el taller (no desvelaré nada más porque sino no será sorpresa en junio para los padres y madres).

También fue muy interesante la explicación que nos dio Josep de la técnica de Jordi Pintó y de la que salieron preguntas muy ocurrentes.