lunes, 21 de mayo de 2012

Trobada Tallers Oberts

Només em ve al cap dir gràcies, gràcies i gràcies. No hi ha res més encoratjador en els temps que vivim per tirar endavant que un grup d'amics com vosaltres i l'ambient que vàreu crear dissabte.

Gràcies també a les dues Clàudies, a l'Anna Li i a l'Arnau per donar el toc infantil a la festa, vàreu fer treballs molt macos.

I també gràcies a la Susanna Medina, a la Pietat Hernández i a l'Amadeu Aguado per venir diumenge malgrat  una pluja d'aquelles de pel·lícula americana.

Per altra banda també cal agrair tot l'esforç de les persones que han fet que Tallers Oberts fos possible, des del president de l'Associació d'Artistes Visuals de Terrassa, Joan Ignasi Ros, fins els quasi quaranta companys artistes que han participat obrint el seu taller, passant per tots aquells anònims que sempre estan donant un cop de mà.

L'experiència d'obrir el taller ha estat totalment positiva i espero que es pugui repetir... encara que tothom és benvingut en qualsevol moment sempre que vulgui interessar-se per l'art.

Sólo me viene a la cabeza decir gracias, gracias y gracias. No hay nada más alentador en los tiempos que vivimos para salir adelante que un grupo de amigos como vosotros y el ambiente que creasteis el sábado.

Gracias también a las dos Clàudies, a Anna Li y a Arnau por dar el toque infantil a la fiesta, hicisteis unos trabajos muy bonitos .

Y también gracias a Susanna Medina, a Pietat Hernández y a Amadeu Aguado por venir el domingo a pesar de una lluvia de aquellas de película americana.

Por otro lado también hay que agradecer todo el esfuerzo de las personas que han hecho que Tallers Oberts fuera posible, desde el presidente de la Asociación de Artistas Visuales de Terrassa, Joan Ignasi Ros, hasta los casi cuarenta compañeros artistas que han participado abriendo su taller, pasando por todos aquellos anónimos que siempre están ayudando.

La experiencia de abrir el taller ha sido totalmente positiva y espero que se pueda repetir... aunque todo el mundo es bienvenido en cualquier momento siempre que quiera interesarse por el arte.



Trobareu més fotos d' aquesta moguda a : Encontraréis más fotos de la movida en: