viernes, 22 de marzo de 2013

Dear Les Arenes

He estat dos dies a l'escola Les Arenes http://www.xtec.cat/ceiplesarenes/ fent l'activitat "A prop de Barceló" amb els nens i nenes de 5è. Diuen que una imatge val més que mil paraules, així que us deixo el resultat d'aquests grans artistes.

És una pena no poder ficar totes les fotos que es van fer perquè hi havia llibres internvinguts que podien estar en qualsevol exposició d'art.

Les Arenes és una altra escola que demostra que, malgrat els temps que vivim, hem de lluitar per l'educació de les noves generacions i que això s'aconsegueix amb el treball de les persones implicades de plé en els projectes. Moltes felicitats a tot l'equip per la vostra feina!
He estado dos días en la escuela Las Arenas http://www.xtec.cat/ceiplesarenes/ haciendo la actividad "Cerca de Barceló" con los niños y niñas de 5.º Dicen que una imagen vale más que mil palabras, así que os dejo el resultado de estos grandes artistas.

Es una pena no poder poner todas las fotos que se hicieron porque había libros intervenidos que podían estar en cualquier exposición de arte.

Las Arenas es otra escuela que demuestra que, a pesar de los tiempos que vivimos, tenemos que luchar por la educación de las nuevas generaciones y que esto se consigue con el trabajo de las personas implicadas de lleno en los proyectos. Muchas felicidades a todo el equipo por vuestro trabajo!